top of page

Interieurontwerp Woonboerderij Rijswijk

Deze woonboerderij is omgebouwd tot een moderne woning met respect voor de authentieke elementen. De wens was een interieur met WOW-effect, maar dat toch rustig is. Verschillende monoliete blokken die door en over elkaar heen lopen zorgen voor een speels effect terwijl het geheel toch rustig blijft. Verschillende wandkast lijken de constructie te doorkruisen.

Zo worden deze noodzakelijke elementen een onderdeel van het interieur, in plaats van een door in het oog. De luxe materialen van het natuursteen contrasteren met het ruwe van de bestaande balken. Zo zie je een duidelijke scheiding tussen oud en nieuw en houdt je de bestaande charme in zijn waarde.

De textuur contrasteert, maar het kleurpalet van oude en nieuwe elementen sluit wel op elkaar aan. Zo ontstaat een geheel en lijkt het moderne interieur helemaal op zijn plek in deze oude boerderij.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd wat Studio NB voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een offerte aan. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

+31 6 39662112

nb@studionb.nl

bottom of page