top of page

Portfolio

In deze ruime woning zorgt een L-vormige kast die doorloopt in een bankje met roomdivider  voor een speelse scheiding van ruimtes. Deze scheiding creëert een gezellige sfeer, terwijl de ruimtelijkheid wordt behouden.
 

Interieurontwerp japandi interieurontwerper Delft.png
Enscape_2023-08-11-14-01-06_edited.jpg

Kantoorinrichting Amsterdam

Dit kantoor was na 50 jaar toe aan een make-over. Strak en modern, maar wel praktisch, want er lopen de hele dag werklui in- en uit. Een minimalistisch interieur met een industriële stijl paste perfect bij de industriële functie. 

Deze woning in Naaldwijk is uitgebreid met een uitbouw bekleed met Ayous hout. Het hout loopt van buiten door naar binnen. In combinatie met een schuifpui met slanke profielen wordt zo de grens tussen binnen en buiten vervaagd.
 

Enscape_2023-09-02-15-58-37.png
Enscape_2022-08-01-17-56-50.png

Een duurzame woning voor iemand met groene vingers. Deze woning omarmt letterlijk de natuur met een geïntegreerde kas. Dat is niet alleen leuk, maar het zet ook de warmte van de zon om in een warmtebuffer. Zo hoeft er minder gestookt te worden

Een aparte thuiswerkplek in dit kleine appartement van 55 m2 was de wens. Maar hoe kon dit zonder de lichtinval te verliezen? Een deels open, deels dichte room-divider was de oplossing. Zo blijft het licht, ruimtelijk én creëer je extra bergruimte. Het bureau kan later ook gemakkelijk omgebouwd worden tot commode in de kinderkamer. Zo is het ontwerp toekomstbestendig.

Verbouwing en interieur ontwerp appartement Amsterdam 5.png
ontwerp verbouwing zolder japandi badkamer architect delft

Een Zen Oase op de zolder van een gezinswoning. In deze 'Japandi' stijl slaapkamer met open badkamer kom je helemaal tot rust. 
 

Alle gemakken van een echt huis op 7 vierkante meter? Ja, dat kan echt! Dit Tiny Huis was de ultieme uitdaging en hét bewijs dat je in een klein huis groots kunt wonen.
 

tiny house keuken ontwerp architect Delft
interieur ontwerp verbouwing appartement Utrecht ontwerp architect

Ruimtelijk wonen in een huurhuis van 33 M² ? Een standaard hemelbed bekleed met houten latten vormt een bedstee en room divider, en kleurvlakken maken dat de ruimte optisch verdeed wordt in 3 zones. Deze kleine maar doeltreffende ingrepen toverden dit huurhuis om tot een ruimtelijk en uniek thuis. En een speciale katten speelmuur maakt dat ook de katten zich hier thuis voelen!
 

Deze typische jaren 30 woning had een kleine keuken in de uitbouw. Door deze open te breken ontstond een ruime open keuken. De nieuwe indeling maakt dat de de woning veel ruimtelijker aanvoelt. Het interieur met kleurvlakken zorgt voor een speels, maar toch ook rustig resultaat.
 

Verbouwing jaren 30 woning utrecht 1.jpg
Interieur verbouwing zolder tot thuisfitness architect Delft

Deze voormalige rommelzolder biedt plek aan een thuis fitness en een tienerkamer in minimalistiche stijl. Het ene dakvlak ligt helemaal vol met zonnepanelen, en daar konden dus geen dakramen komen. Dit is opgelost door de split level indeling, waardoor het licht vanuit de ene naar de andere kant kan doordringen.
 
 

Een huis om samen te leven, maar toch ook je eigen plek te hebben. Deze woning heeft een gemeenschappelijke basis, die onderbroken wordt door individuele huisjes waar je je terug kunt trekken.
 

Interieur woonkamer nieuwbouw ontwerp kaag door architect Delft
Enscape_2023-06-02-13-51-04.png

Zolder verbouwing slaapkamer met badkamer

Deze rommelzolder is verbouwd tot een moderne slaapkamer en badkamer. Door het gebruik van natuurlijke materialen en leemstuc kom je hier helemaal tot rust.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd wat Studio NB voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een offerte aan. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

+31 6 39662112

nb@studionb.nl

bottom of page