top of page

Verbouwing kluswoning tot luxe loft Rotterdam

Deze Loft in Rotterdam heeft jaren dienst gedaan als Kringloopwinkel. Behalve een toilet was hier nog niets aanwezig. Een open canvas dus! De ruimte is slechts 11 bij 7 meter, maar door het hoge plafond van ruim 4 meter was het mogelijk de hoogte in te gaan. De ruimte opdelen in 2 volledige verdiepingen zou twee lage verdiepingen maken die elk krap aanvoelen.

In plaats daarvan is er voor gekozen om drie hangende kubussen te plaatsen die verbonden zijn met een loopbrug. Zo creëer je meer vloeroppervlak terwijl de ruimtelijke ervaring van het hoge plafond niet verloren gaat. Tussen de kubussen ervaar je ruimtelijkheid en licht, terwijl er onder de kubussen juist een gevoel van geborgenheid en knusheid ontstaat. 

Door de kubussen te hangen, ontstaat beneden een open lay-out. Dit maakt de woning flexibel en zo kun je van indeling veranderen als je zin heb in wat anders.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd wat Studio NB voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een offerte aan. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

+31 6 39662112

nb@studionb.nl

bottom of page