top of page

Uitbouw en interieur ontwerp woning Naaldwijk

Deze woning in Naaldwijk is uitgebreid met een uitbouw met Ayous houten gevel bekleding. Het hout loopt van buiten door naar binnen. In combinatie met een schuifpui met slanke profielen wordt de grens tussen binnen en buiten zo vervaagd. Het interieur heeft een nieuwe indeling te geven om zo ruimte te bieden aan een grote

bijkeuken, hal en technische ruimte voor de warmtepomp. Centraal in deze woning staat een wenteltrap met een ronde muur. In dit ontwerp is er voor gekozen om deze ronde vorm te omarmen, en ook met ayous houten latten te bekleden. 'Verstopte' deuren in hetzelfde hout geven een naadloost effect.

Deze ronde vormen met hout zorgen voor warmte en zachtheid. De strakke design keuken en  vloer contrasteren hiermee. Het resultaat is een interieur met een luxe moderne uitstraling die toch ook warm aanvoelt.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd wat NB Architectuur voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een offerte aan. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

+31 6 39662112

nb@nbarchitectuur.nl

bottom of page