top of page

Architect Voorburg

Architectuur en interieurontwerp

Wil je verbouwen? Wil je bijvoorbeeld een uitbouw bouwen? Of is je woning toe aan een nieuwe indeling? Studio NB maakt een ontwerp voor jouw verbouwing. Neem  contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verbouwing uitbouw architect Voorburg

Architect verbouwing Voorburg

Ben je op zoek naar een Architect Voorburg?

Wil je verbouwen, maar dan wel zo dat je nieuwe woning echt een WOW-factor heeft?

Droom je bijvoorbeeld van een grotere badkamer, je eigen thuiskantoor of misschien wel een thuisfitness  op zolder? Of heb je door gezinsuitbreiding een extra slaapkamer nodig? Of wil je gewoon een woning die licht en ruimtelijk aanvoelt? Door slim om te gaan met ruimte, behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. We focussen op wat voor jou echt belangrijk is, en laten de rest weg. Zo ontstaat een huis dat helemaal bij je past, en jou de ruimte geeft om de dingen te doen die voor jou belangrijk zijn. 

 

Benieuwd wat er nog meer uit jouw woning te halen is? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

"Door haar creativiteit, oplossingsgerichtheid en oog voor detail is een verrassend en uniek ontwerp ontstaan. Een aanrader!"

Vrijblijvend kennismaken?

Architect Voorburg

Vrijblijvend kennismaken met een architect Voorburg?

Studio NB is werkzaam in Voorburg en omstreken. Studio NB specialiseert zich in verbouw en interieurontwerp. Wil jij je woning een complete make-over geven? Studio NB maakt graag een ontwerp op maat, en begeleidt je van eerste schets tot oplevering.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat Studio NB voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een offerte aan. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

+31 6 39662112

nb@studionb.nl

bottom of page